Cart
 

Toyota Tundra 12V Elektromos kisautó piros 4423

Még nincs értékelés E-mail


Bruttó ár: 82990 Ft
Jelenlegi raktárszint:
10

Tegye egyedivé a vásárolt kisautót! Rendeljen egyedi rendszámot!

1 db rendszámot szeretnék

2 db rendszámot szeretnék

 • Leírás
 • Vélemények
Toyota Tundra 12V Elektromos kisautó piros

Szállítási költség : 2990 Ft

Toyota Tundra 12V  egyszemélyes Elektromos kisautó
Toyota Tundra 12V eredeti liszensz alapján gyártott elektromos kisautó. Toyota Tundra  12V sok extrával ellátott járgány nyitható ajtókkal, világító lámpákkal és lassított indulással.

2,4 GHz - es Szülői távirányítóval is irányítható az elektromos kisautó, amin 3 sebességfokozat választható valamint az irány is koordinálható. /3 sebesség előre,1 sebességfokozat hátra/.
Távirányítón vészfék funkció van. A vészfék gomb megnyomásával azonnal átvehető az irányítás a kisautó felett ,ismételt lenyomásával akár menet közben újra visszaadható a kis sofőrnek az irányítás.
Egyéb más játék távirányítók nem zavarják meg működtetését, több járgányt is lehet így interferencia nélkül egyidejűleg működtetni. Ezzel az új típusú távirányítóval folyamatos szülői kontrol alatt van a játékszer.
SoftStart rendszer - Lassított indulással ellátott gyermekjármű, fokozatosan gyorsul fel, így biztonsággal kisebb gyermekek is bátran utazhatnak benne.
Toyota Tundra 12V  elektromos kisautó karbantartást nem igényel a tisztításon és az akkumulátortöltésen kívül.
Akkumulátort és akkutöltőt is tartalmaz a csomagolás.
125 cm magasságig ajánljuk ezt az autót!

Felszereltség:

 • nyitható ajtók,
 • 2,4 GHz-es  Szülői távirányító – vészfék funkcióval,3 sebességfokozat választható segítségével
 • 2 motor,
 • Hátsó kerék hajtás,
 • 2 pontos biztonsági öv,
 • hátsó tároló rekesz,
 • 3 sebesség előre, 1 sebesség hátra és1 parking fokozat a szülői távirányítóval
 • LEDes első lámpák 
 • Váltókar/előre - parking-hátra menet/
 • Gombos indulás
 • több dallam lejátszása,
 • Bőrhatású fekete  kárpitozott ülés,
 • Hang gombok a  kormánykeréken –hang-effektusok és kürt
 • Hangerőszabályzás,
 • SoftStart rendszer - lassított, fokozatos indulás,
 • Puha EVA polimer kerekek - ütés és kopásálló puha habosított polimer,
 • USB bemenet és jack dugó
 • Integrált pedál- Elektromos fékezés a gázpedál felengedése után
 • Eredeti emblémák a  kormányon ,a motorházfedélen  ,csomagtartón és a kerekeken

Műszaki adatok:

Súly: 17,9 kg.
Terhelhető: 30 kg-ig.
Sebesség: 2-7 km / h.
Motor :12V45W , 12V / 7 Ah.
Töltő: 220V 12V / 1000mA.
Töltési idő: 5-12 óra
Vezetési idő: 1-2 óra,
Korosztály: 3-7 év – maximum 125 cm-ig ajánljuk ezt a típust
Doboz méretei : 116 x 63 x 44 cm
Ülés szélesség: 33cm
CE és EN tanúsítvánnyal rendelkezik a termék
A terméket kartondobozos csomagolásban szállítjuk!
Összeszerelési igénye 15-20perc
A termék raktárunkban elérhető!
1-4 munkanap a kiszállítás!
Bemutatótermünkben Szentendrén személyesen is átvehető, 
Személyes átvétel esetén,kérésre összeszereljük,az összeszerelés plusz költsége 3990 Ft.
K - P: 10.00-17.00 ig 
Szombaton  9.00 -12.00!
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
1 év jótállási idő a termékre! Szervizünkben az alkatrészellátás folyamatos!

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Ha kérdése van elektromos terepjáróinkkal kapcsolatban keressen fel minket!

Tekintse meg elektromos kisautóinkat és motorjainkat is!

Az elektromos terepjárókat 12V akkumulátorral felszerelt gyermekjárművek. Ezeket a játékokat már akár a legkisebb gyermekek is örömmel tudják használni. Első születésnapra is már gyermekének olyan játékot vásárolhat, amit 7 akár 8 éves koráig fog tudni használni. 3 éves korukig a gyermekeket még a 2,4 GHz szülői távirányító segítségével tud irányítani a szülő. A pici gyermekeknek is hatalmas élményt nyújt az autókázás és a 2,4 GHz-es szülői távirányító használatával nem csak a menetirányt és a sebességet szabályozhatjuk, hanem , korrigálhatjuk, leállíthatjuk az autót a stop gomb megnyomásával. Az új típusú  2,4 GHz távirányító segítségével már interferencia nélkül tudja irányítani a járművet. Soft Start rendszernek köszönhetően lassított indulással ellátottak az elektromos terepjárók, ezért fokozatosan gyorsul fel és éri el végsebességét a kisautó, így a kicsiket nem rántja meg az autó induláskor vagy leálláskor és az elektromos terepjáró meghajtását is megkíméli.
3 éves kor felett viszont már összhangban tudják a kicsik kezelni a kormányt és a pedált így már csak a távirányítót vészhelyzetben kell használnia.
Az elektromos terepjáróink között akár Liszensz alapján gyártott termék is megtalálhatóak. Rengeteg típus közül tud választani kínálatunkból Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Ford, Lexus és a Land Rover márkák gyermekautói.
Minden elektromos kisautó alapfelszereltsége a biztonsági öv és a legtöbb típusban bőr hatású kárpitozott, ülések találhatóak így kényelmesen és biztonságosan utazhatnak a kisautóban a gyerekek. Az elektromos terepjárók gombos indulással vagy indítókulccsal felszereltek. Az irányváltás gomb vagy váltókar segítségével történik típustól függően. A média panel segítségével több beépített dallam lejátszható ,kürt és a motorindító hang is megtalálható minden autóban. Kínálatunkban világító lámpákkal, műszerfal világítással, valamint FM Rádióval, USB csatlakozóval, MP3 és Bluetooth lejátszóval felszerelt elektromos kisautók is vannak.
Elérhető már web áruházunkban az LCD panellel felszerelt elektromos terepjáró is. Az LCD panel lehetővé teszi, hogy a kisgyermek képeket nézegessen az LCD panelen vagy kedvenc meséit meg tudja nézni a kis monitoron az elektromos kisautóban. Az MP4 panel kapacitív érintő képernyő van, így a gyerekek könnyen tudják kezelni.
Rengeteg típusban nyithatóak az ajtók, így a gyermeke könnyen és kényelmesen tud ki és beszállni az elektromos terepjárójába. Egy extra játékélmény hogy a kis sofőr szállíthat és pakolhat az elektromos kisautóba, sok típusban megtalálható tároló rekesz , a lehajtható plató vagy nyitható csomagtartó is.
Az elektromos terepjárókat már egyenetlen terepen is jól használható, lengéscsillapítóval ellátott futóművel, puha EVA kerekekkel felszereltek, ami ütés és kopásálló, puha, habosított polimerből készül így a hosszabb élettartam mellett még csendesebb, komfortosabb utazást biztosítanak. Az elektromos terepjárókat hátsó kerék meghajtással, 2 motorral vagy össz kerék meghajtással 4 motorral felszerelve gyártják. A 4x4 es Elektromos kisautók már a nehezebb terepeken is jól boldogulnak. Sok típusban egy kapcsoló segítségével állítható hogy mind a négy motor vagy csak a hátsó két motor hajtson,ez fontos lehet az elektromos terepjárók szállításakor ,mivel a meghajtott kerekeken nem szabad húzni a terméket. Több típusra jellemző hogy az alvázából kihajtható kar segíti a könnyebb szállítását a gyermekautónak.
 A 12 voltos akkumulátorral működő elektromos járműveinknél a játékidő hossza 1 és 2 óra között van, ami függ a gyermek súlyától és a terepviszonyoktól valamint a külső hőmérséklettől is.
Két személyes autó is megtalálható webáruházunkban, ami akár 55 kg-ig is terhelhető. A kétszemélyes elektromos kisautó ideális választás a testvéreknek az egyikük vezet, a másik pedig élvezheti az utazás örömeit. Séták alkalmával nagy segítség, hiszen ha már nagyon elfáradtak a gyerekek, tudnak egy picit pihenni az elektromos kisautóban, és közben a szülőknek csak egyfelé kell figyelniük.
Választékunkban olyan modell is elérhető, amivel akár kisiskolás gyerekek is élvezhetik a vezetés örömeit. A kisautók használatával gyermekek észrevétlenül, játékosan sajátítják el a vezetés alapjait, aminek köszönhetően fejlődik térlátásuk, koordinációs és koncentrációs készségük.
Az elektromos kisautókat 125 cm magasságig kitűnő választás, magasabb gyermekeknek a 12V Elektromos quadokat ajánljuk.
Választékunkban megtalálhatóak a 6V és 12V Elektromos motorpárok,12V Elektromos traktorok,12V Elektromos kisautók,12V Elektromos kamionok is.

Keressen bátran ügyfélszolgálati telefonszámunkon vagy látogasson el személyesen Szentendrén lévő bemutatótermünkbe ahol megtekintheti kínálatunkat.

Szívesen segítünk a legmegfelelőbb modellt megtalálni Önnek!

Elektromos terepjáróinkra, kisautóinkra 12 hónap jótállást vállalunk!

Természetesen jótálláson túli meghibásodások esetén is vállaljuk a kisautók javítását.

Személyesen is megtekinthetőek az elektromos járművek bemutatótermünkben!

Kérdés esetén hívjon bizalommal!

kicsikocsibolt.hu

Szentlászlói út 57.

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Cégnév: Raho-Trans Kft.

Számlaszám: Erste Bank 11600006 00000000 46919852

IBAN: HU24 11600006 00000000 46919852

Ügyfélszolgálatunk:

Hétfő:          Zárva
Kedd:           10:00 - 17:00
Szerda:        10:00 - 17:00
Csütörtök:    10:00 - 18.00
Péntek:        10:00 - 17:00
Szombaton:  09:00 - 12:00
Vasárnap:    Zárva
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

SZERVÍZ:

K-P: 10:00-16:00

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
 
Facebook

Log In or Register