Menu
Elektromos Járművek— Elektromos kisautók—— Audi Elektromos kisautók—— Bentley Elektromos kisautók—— BMW Elektromos kisautók—— Bugatti Elektromos kisautók—— Buggyk,homokfutók—— Ford Elektromos kisautók—— Jaguár Elektromos kisautók—— Jeepek—— Lamborghini Elektromos kisautók —— Land Rover Elektromos kisautók —— Lexus Elektromos kisautók —— Mclaren Elektromos kisautók—— Mercedes Elektromos kisautók—— Replikák,hasonmás kisautók—— Toyota Elektromos kisautók—— Tűzoltó és rendőr Elektromos kisautók —— Volkswagen Elektromos kisautók— 2 személyes elektromos kisautók— Elektromos motorkerékpárok— Elektromos traktorok— Elektromos Quadok— Akkumulátorok— Alkatrészek, kiegészítők—— Adapterek—— Egyéb alkatrészek—— Kapcsolók—— Kerekek,kormányok—— Média egységek—— Motorok—— Távirányítók—— VezérlésekLábbal hajtható Járgányok— Futóbiciklik— Gokartok— GyermekjárművekAkciókJátékok— Babahinták, hintaszékek és függőágyak— Babák és házak— Babakocsik— Bevásárló készletek— Bébi játékok— Bébikompok— Buborékfújók— Dinoszauruszok— Építőkészletek— Fa játékok— Focikapuk— Gyerek trambulinok— Gyermek úszógumik, úszószemüvegek és kiegészítők— Gyerekkonyhák és tartozékok— Hajók— Interaktív állatok— Játék fegyverek— Játék figurák— Játék hangszer— Játék takarító készletek— Játékautók és járművek— Jelmezek— Kertész játékszett— Kézműves készletek— Kerticsúszdák és házak— Kiságyforgó— Kosárlabda palánkok— Labdák— Munkagépek— Oktató játékok— Orvosi készletek— Plüssök— Puzzle— Rajz és festő készletek— R/C Járművek— Repülők és helikopterek— Robotok— Sport játékok— Szépségszettek— Szerszámok és készletek— Tankok— Társasjátékok— Vonatok— VersenypályákUtolsó Darabos termékekMedencék Jacuzzik Strandjátékok— Medencék— Medence karbantartási megoldások— Medence tartozékok— Edzőfelszerelések— Gumimatracok és gumilabdák— Gyerek medencék— Horgászcsónakok — Karúszók és úszógumik— Kemping matracok— Kemping székek, asztalok és napernyők— Kemping és túra kiegészítők— Szörfdeszkák— StrandjátékokHasznos Információk— Szállítási információk— Fizetési lehetőségek— Vásárlás menete— ÁSZF, Adatkezelés— Rendelés és Szállítási információk— Kölcsönzés— Reklamációs űrlap— Elállási nyilatkozat minta— SzervizKapcsolatBlogMercedes C63 akcióKarácsonyfák és téli játékok— Műfenyők— Karácsonyi dekorációk— Téli játékokTavaszi,húsvéti játékok

Cart

Nyári nyitvatartás!

Bemutatótermünk a nyári nyitvatartás alatt csak csütörtöktől szombatig tart nyitva (Csütörtök 10-16 óráig, Péntek 10-16 óráig, Szombaton 9-12 óráig).

A webáruházban leadott rendeléseket a hét többi napján is teljesítjük.

 

XB-1118 kék 4 motoros 12V Elektromos kisautó 2.4GHz szülői távirányítóval, nyitható ajtóval, EVA kerekekkel 9064

E-mail

Szállítási módok:

  • Személyes átvétel
  • Házhoz szállítás 6990 Ft
Bruttó ár: 136160 Ft
Jelenlegi készlet:
33

XB-1118  12V Elektromos kisautó 4 motoros 2.4GHz szülői távirányítóval, nyitható ajtóval, EVA kerekekkel
2022 év újdonsága az XB-1118 Elektromos kisautó ,a már megszokott magas felszereltség jellemzi ezt a típust is . Remek ajándék lehet a gyermekének. A XB-1118  12 voltos   4 motoros Elektromos kisautó több színben is kapható. Kék, piros, narancssárga, fekete és fekete-fehér színben is elérhető kínálatunkban. A XB-1118  12V Elektromos kisautó  sok extrával ellátott járgány nyitható ajtókkal, kulcsos indítással, világító lámpákkal és lassított indulással .A z XB-1118  12V 4 motoros Elektromos kisautó különlegessége még hogy a hátsó részében található tárolórekesz is több funkciós .
A gyermeke ebben a tárolórekeszben tárolhatja, utaztathatja kincseit is. A tárolórekesz megfordításával egy új funkció érhető el. Ekkor a tárolórekesz üléssé alakul amin akár Ön is utazhat ,oldalt lévő fellépő alatt ki tudja húzni az erre a célra kialakított lábtartóját és a kormányon elhelyezett zöld gomb lenyomásával tud gázt adni. 
A műszerfalon a gyors és lassú üzemmód kiválasztása mellett mód van rá, hogy kiválaszthatja hogy pedálról vagy a kormánykerékről irányítsák a kicsikocsit.2,4 GHz - es Szülői távirányítóval is irányítható az elektromos kisautó, amin három sebességfokozat választható, valamint az irány is koordinálható. A három sebességfokozatot a távirányítón az S gomb lenyomásával választható. A sebességfokozat 1 piros led világít akkor lassú két piros led világít közepes és a három piros led világítással a maximum sebességet éri el a kicsikocsi. A hátra, illetve a jobbra és balra menetet fekete nyíl lenyomásával választhatjuk ki a távirányítón.
Távirányítón vészfék funkció is van. A vészfék gomb, azaz a P gomb megnyomásával azonnal blokkolható a kisautó. Ekkor a távirányítón a piros led folyamatosan villog, a kisautót amíg villog a led nem tudja a gyermek irányítani. A Stop gomb ismételt lenyomásával újra visszaadjuk a kis sofőrnek az irányítást.2,4 GHz-es Szülői távirányító – vészfék funkcióval ellátva, ami akár 100 méter távolságig is irányítja a kisautót valamint megállítja ha szükséges. 
Egyéb más játék távirányítók nem zavarják meg működtetését, több járgányt is lehet így interferencia nélkül egyidejűleg működtetni. Ezzel az új típusú távirányítóval folyamatos szülői kontroll alatt van a játékszer.
SoftStart rendszer - Lassított indulással ellátott gyermekjármű, fokozatosan gyorsul fel, így biztonsággal kisebb gyermekek is bátran utazhatnak benne.
A z XB-1118  12V 4 motoros Elektromos kisautó  karbantartást nem igényel a tisztításon és az akkumulátortöltésen kívül. Akkumulátort és akkumulátor töltőt és szülői távirányítót is tartalmaz a csomagolás.125 cm magasságig ajánljuk ezt az autót! Felszereltsége az elektromos kisautónak. A kisautóknak mindkét ajtaja nyitható. Az ajtó belső oldalán egy kis forgó gomb elhúzásával tudjuk az ajtót kinyitni.
Az elektromos kisautó első és hátsó kerekeinél elhelyezett 4 darab 45 Wattos motorral felszerelt, amivel akár egyenetlen terepen is lehet autózni.
43 centiméter széles  ülés van a kisautóban ami 3 pontos biztonsági övvel van ellátva így a biztonságos vezetés garantált.
Sebessége a 2-7 km/h között van, ami biztonságos a kisebb gyerekeknek is.
3 sebességfokozat választható előre, 1 sebesség hátra és 1 parking fokozat a szülői távirányítóval.
Az autóban váltógomb segítségével előre ,üres és hátramenet állítására van lehetőség.
Kulcs segítségével indítható a kisautó ami a műszerfalán található. A kulcsot két pozícióba állítható ,a második pozícióban a világítása is bekapcsol az autónak. Az indítás után a motor felbőg és indulhat a játék. A felső fénysora is világít ,ehhez  4 darab AA elemet szükséges. 
Több beépített dallam lejátszható a médiapanel segítségével. USB bemenet található a kisautón és bluetooth funkció is ,így akár kedvenc dallamait is hallgathatja vezetés közben a gyermek   
Öko Bőr széles kényelmes ülés van a kisautóban, az ülés szélessége 43 cm ,az ülőfelület hossza 20 cma háttámla hossza 25 cm.
A kisautó kormánya multikormány tehát léptetni lehet a számokat rajta keresztül,  és kürt dallam hallható a bal oldali gomb lenyomásával.
Hangerőszabályzás a média panelen, ami a műszerfalon található ,hangerő gombot kell hosszan nyomni hogy a hangerőn változtassunk.
A média panelen elhelyezett ledes töltöttségi szint kijelzőn látható a pillanatnyi feszültsége a kisautónak. Ebből tudhatjuk meg, hogy mikor van szükség a kisautót tölteni.
SoftStart rendszerrel ellátott elektromos kisautó -lassított, fokozatos indulás jellemzi ,így nem rántja meg a kicsiket induláskor a járgány és a meghajtó motor élettartamát is megnöveli ez az új technológia.
Puha EVA polimer kerekekkel szerelt termék - ütés és kopásálló puha habosított polimer kerekek csökkentik a rázkódást és csendes utazást biztosítanak, valamint kialakításuknak köszönhetően defekt tűrőek. Az UV sugárzásnak ellenállnak így hosszú ideig használhatóak, tartósak.
Integrált pedál- Elektromos fékezés a gázpedál felengedése után - ezzel a pedállal akár már egy 3 éves gyerek is képes önállóan vezetni.
Műszaki adatok:
A doboz súlya :  31 kg
Csomag méretei : 123 cm x 70 cm x 71 cm 
Max. Terhelés: 100 kg
A kisautó terhelhetősége: 100 kg-ig. Kérem vegye figyelembe hogy 125 cm-ig ajánljuk a kisautót ,tehát eddig a magasságig fér el benne a gyermek kényelmesen.
Töltési idő: 8 -12 óra
Sebesség: 2-7 km / h a sebesség függ a gyermek súlyától és a terepviszonyoktól valamint hogy milyen fokozatba van kapcsolva a kisautó.
Vezetési idő: 0,5-2 óra, - a vezetési idő hossza függ a terepviszonyoktól, a külső hőmérséklettől illetve a gyerek súlyától és a vezetési stílustól.
Meghajtás: 4 x Motor 45W,,
Akkumulátor: 12V10Ah
Töltő: 220V 12V / 1000mA.
Sebességváltó: 2 sebességfokozat (előre/hátra), 3 sebességfokozat (lassú, normál, gyors)
Fék: Vészfék az RC-ről
FELSZERELÉS
Biztonsági övek: 3 pontos
Nyitható ajtó: ✓
Kulcsok: ✓
Ülés: Öko-bőr
Kerekek: EVA
Távirányító: 2.4G, 3 sebességfokozat kiválasztása (lassú, normál, gyors)
Fények: Fényszórók
Hang: Audio: USB, Bluetooth

Rendszám méret 11,8 x 3,2 cm

Az autó töltésénél érdemes odafigyelni a következőkre:
Minden játék után tölteni kell a kisautót 8-12 órát,
Ha huzamosabb ideig nem használják a játékot akkor 2 hetente szintén 12 órás töltés javasolt,
6 fok alatt az akkumulátort érdemes kivenni és meleg helyen tárolni a következő használatig / ebben az esetben is 2 hetente javasolt az emlékeztető töltése az akkumulátornak./
Vezetési idő: 0,5-2 óra, - a vezetési idő hossza függ a terepviszonyoktól, a külső hőmérséklettől illetve a gyerek súlyától és a vezetési stílustól.
Korosztály: 3-7 év – maximum 125 cm-ig ajánljuk ezt a típust
Az összeszerelt autó méretei : 
Hosszúság: 120 cm
Szélesség: 69 cm
Magasság: 75 cm
Kerék átmérője 30 cm
Has magasság: 23 cm 
Ülés szélessége: 43 cm
CE és EN tanúsítvánnyal rendelkezik a termék
A terméket karton dobozos csomagolásban szállítjuk!
Összeszerelési igénye 15-20 perc 

Puha EVA polimer kerekek - ütés és kopásálló puha habosított polimer
Az EVA polimerből készített kerék magas szín és szerkezeti stabilitással rendelkezik.
Mikroporózus szerkezetnek köszönhetően puha, rugalmas mégis erős, szagtalan, UV álló, vízálló és defekttűrő.
Az egyenetlen felületen jobban csillapítja a rázkódást ,mint egy műanyag kerék.Nem zörög kopog a betonon.
SoftStart rendszer
Lassított indulással ellátott gyermekjármű, fokozatosan gyorsul fel, így biztonsággal kisebb gyermekek is bátran utazhatnak benne.
• 2,4 GHz - es Szülői távirányítóval is irányítható az elektromos kisautó, amin 3 sebességfokozat választható valamint az irány is koordinálható. /3 sebesség előre,1 sebességfokozat hátra/.
Távirányítón vészfék funkció van. A vészfék gomb megnyomásával azonnal átvehető az irányítás a kisautó felett ,ismételt lenyomásával akár menet közben újra visszaadható a kis sofőrnek az irányítás.
Egyéb más játék távirányítók nem zavarják meg működtetését , több járgányt is lehet így interferencia nélkül egyidejűleg működtetni. Ezzel az új típusú távirányítóval folyamatos szülői kontroll alatt van a játékszer.
Az elektromos járgány karbantartást nem igényel a tisztításon és az akkumulátortöltésen kívül.
Akkumulátort és akkutöltőt is tartalmaz a csomagolás.
Ezt a típust 125 cm-ig ajánljuk!
A segédkerék illetve a húzókar segítségével könnyen mozgatható.
4 motoros - összkerékhajtású gyermekjármű mind a 4 kereket külön motor hajtja meg
3 pontos biztonsági övvel felszerelt, így kisebb gyermekek is biztonsággal utazhatnak benne
Kulcs segítségével indítható a kisautó
Motorindító hang,több dallam lejátszása
Hangeffektusok és kürt a kormánykeréken
USB csatlakozó
Bluetooth
Nyitható ajtók
Bőrhatású kárpitozott ülés
Világító első ledes lámpák
Töltöttségi szint kijelző az autóban
Integrált gáz – fék pedál
Az üléstámla kialakítása csak azért két fejtámlás,hogy jobban hasonlítson az igazi autókra,de lényegében az egy ülés!
Akkumulátor: Feszültség: 12 V Kapacitás: 10 Ah Mennyiség: 1 db
Vezetési idő:0,5 óra és 1,5 óra között függ a gyermek súlyától a terep-viszonyoktól, külső hőmérséklettől és a vezetési stílustól

kicsikocsibolt.hu

Dózsa György út 22

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

Mobil: 06-30-20-23-276

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Cégnév: Raho-Trans Kft.

Számlaszám: OTP Bank 11742087 24279471 00000000

IBAN: HU69  11742087 24279471 00000000

Ügyfélszolgálatunk: 06-30-83-77-389

Bemutatótermünk nyitvatartása :

Hétfő:          Zárva
Kedd:          Zárva
Szerda:       Zárva
Csütörtök:    10:00 - 16.00
Péntek:        10:00 - 16:00
Szombaton:  09:00 - 12:00
Vasárnap:    Zárva

SZERVÍZ: 06-30-20-23-276

E-mail: szerviz@kicsikocsibolt.hu

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

A főbejáratnál balra a parkolóban!

A térkép megtekintéséhez kattintson a képre.

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
 
Facebook

Log In or Register