Menu
Elektromos Járművek— Elektromos kisautók—— Audi Elektromos kisautók—— Bentley Elektromos kisautók—— BMW Elektromos kisautók—— Bugatti Elektromos kisautók—— Buggyk,homokfutók—— Ford Elektromos kisautók—— Jaguár Elektromos kisautók—— Jeepek—— Lamborghini Elektromos kisautók —— Land Rover Elektromos kisautók —— Lexus Elektromos kisautók —— Mclaren Elektromos kisautók—— Mercedes Elektromos kisautók—— Replikák,hasonmás kisautók—— Toyota Elektromos kisautók—— Tűzoltó és rendőr Elektromos kisautók —— Volkswagen Elektromos kisautók— 2 személyes elektromos kisautók— Elektromos motorkerékpárok— Elektromos traktorok— Elektromos Quadok— Akkumulátorok— Alkatrészek, kiegészítők—— Adapterek—— Egyéb alkatrészek—— Kapcsolók—— Kerekek,kormányok—— Média egységek—— Motorok—— Távirányítók—— VezérlésekLábbal hajtható Járgányok— Futóbiciklik— Gokartok— GyermekjárművekAkciókJátékok— Babahinták, hintaszékek és függőágyak— Babák és házak— Babakocsik— Bevásárló készletek— Bébi játékok— Bébikompok— Dinoszauruszok— Építőkészletek— Fa játékok— Focikapuk— Gyerek trambulinok— Gyermek úszógumik, úszószemüvegek és kiegészítők— Gyerekkonyhák és tartozékok— Hajók— Interaktív állatok— Játék fegyverek— Játék figurák— Játék hangszer— Játék takarító készletek— Játékautók és járművek— Jelmezek— Kertész játékszett— Kézműves készletek— Kerticsúszdák és házak— Kiságyforgó— Kosárlabda palánkok— Munkagépek— Oktató játékok— Orvosi készletek— Plüssök— Puzzle— R/C Járművek— Repülők és helikopterek— Robotok— Sport játékok— Szépségszettek— Szerszámok és készletek— Tankok— Társasjátékok— Vonatok— VersenypályákUtolsó Darabos termékekMedencék Jacuzzik Strandjátékok— Medencék— Medence karbantartási megoldások— Medence tartozékok— Edzőfelszerelések— Gumimatracok és gumilabdák— Gyerek medencék— Horgászcsónakok — Karúszók és úszógumik— Kemping matracok— Kemping székek, asztalok és napernyők— Kemping és túra kiegészítők— SzörfdeszkákHasznos Információk— Szállítási információk— Fizetési lehetőségek— Vásárlás menete— ÁSZF, Adatkezelés— Rendelés és Szállítási információk— Kölcsönzés— Reklamációs űrlap— Elállási nyilatkozat minta— SzervizKapcsolatBlogMercedes C63 akcióKarácsonyfák és téli játékok— Műfenyők— Karácsonyi dekorációk— Téli játékok

Cart
 

12V Elektromos kisautó BMW M5 fehér 9574

Még nincs értékelve E-mail

Szállítási módok:

  • Személyes átvétel
  • Házhoz szállítás 9990 Ft
Bruttó ár: 143200 Ft
Jelenlegi készlet:
28

Tegye egyedivé a vásárolt kisautót! Rendeljen egyedi rendszámot!

1 db rendszámot szeretnék

2 db rendszámot szeretnék

  • Leírás
  • Vélemények

 

BMW M5 12V Elektromos kisautó eredeti liszensz alapján gyártott elektromos kisautó.
BMW M5 12V Elektromos kisautó sok extrával ellátott járgány nyitható ajtókkal, világító lámpákkal és lassított indulással.
2,4 GHz - es Szülői távirányítóval is irányítható az elektromos kisautó, amin 3 sebességfokozat választható, valamint az irány is koordinálható. /3 sebesség előre,1 sebességfokozat hátra/.
Távirányítón vészfék funkció is van. A vészfék gomb megnyomásával azonnal átvehető az irányítás a kisautó felett, ismételt lenyomásával akár menet közben újra visszaadható a kis sofőrnek az irányítás.
Egyéb más játék távirányítók nem zavarják meg működtetését, több járgányt is lehet így interferencia nélkül egyidejűleg működtetni. Ezzel az új típusú távirányítóval folyamatos szülői kontrol alatt van a játékszer.
SoftStart rendszer - Lassított indulással ellátott gyermekjármű, fokozatosan gyorsul fel, így biztonsággal kisebb gyermekek is bátran utazhatnak benne.
BMW M5 12V Elektromos kisautó karbantartást nem igényel a tisztításon és az akkumulátortöltésen kívül.
Akkumulátort és akkutöltőt és szülői távirányítót is tartalmaz a csomagolás.
130 cm magasságig ajánljuk ezt az autót !
Felszereltség:
belülről nyitható ajtók,
2,4 GHz-es  Szülői távirányító – vészfék funkcióval,
2 motor,45W 550/12000 rpm
Hátsó kerék hajtás,
5 pontos Biztonsági öv,- állítható
Sebesség:2-8 km/h
3 sebesség előre, 1 sebesség hátra és 1 parking fokozat a szülői távirányítóval
LED es első és hátsó kapcsolható világító lámpák,
gyors –lassú fokozat kapcsoló az autón
Váltó kar /előre-parking-hátra menet/
Gombos indulás
több dallam lejátszása,
bőr hatású kárpitozott ülés varrott M5 logóval,
Hang gombok a  kormánykeréken –hang-effektusok és kürt
Hangerőszabályzás,
Ledes töltöttségi szint kijelzése,
SoftStart rendszer -lassított, fokozatos indulás,
Puha EVA polimer kerekek - ütés és kopásálló puha habosított polimer,
USB bemenet,
Töltő bemenet- műszerfalon jobb oldalt a kormány mellett található
Integrált pedál- Elektromos fékezés a gázpedál felengedése után
Eredeti emblémák a  kormányon, a motorházfedélen , csomagtartón és a kerekeken és az ülésen
behajtható visszapillantó tükör
bluetooth
Az autó alján elől, hátul és a belső lábrésznél kékszínű Ledes világítás
Fekete felni
Az autó alján kihajtható kar és kerekek segítik a könnyebb mozgatását a játéknak.
Műszaki adatok:
Súly: 25,5 /31
Csomag méretei :126,5 cm x 61,5 cm x 36 cm
Terhelhető: 40 kg-ig.
Sebesség: 2-8 km / h.
Meghajtás: 2x Motor 45W,-12000RPm, 12V V 7 Ah.
Vezérlés :1596
Töltő: 220V 12V / 1000mA.
Töltési idő: 5-12 óra
Vezetési idő: 0,5-2 óra, - a vezetési idő hossza függ a terepviszonyoktól, a külső hőmérséklettől illetve a gyermek súlyától
Korosztály: 3-8 év – maximum 130 cm-ig ajánljuk ezt a típust
Autó méretei : 
Hosszúság:122 cm
Szélesség: 61,5 cm- 72,5 cm tükrökkel
Magasság: 54 cm
Kerék átmérője 25 cm
Has magasság: 11 cm
Ülés szélessége: 41 cm
CE és EN tanúsítvánnyal rendelkezik a termék
A terméket kartondobozos csomagolásban szállítjuk!
Összeszerelési igénye 15-20 perc
Egyik legújabb termékünket szeretném most bemutatni, ami egy fantasztikus ajándék lehet a gyermekének. A BMW M5 egyszemélyes 12V Elektromos kisautó több színben is kapható. Fehér, piros, fekete, kék és ezüst színben is elérhető. 
BMW M5 12V Elektromos kisautó eredeti liszensz alapján gyártott elektromos kisautó.  
BMW M5 12V Elektromos kisautó sok extrával ellátott járgány nyitható ajtókkal, világító lámpákkal és lassított indulással. 
2,4 GHz - es Szülői távirányítóval is irányítható az elektromos kisautó, amin 3 sebességfokozat választható, valamint az irány is koordinálható. A három sebességfokozatot a távirányítón az S gomb lenyomásával választható. A sebességfokozat 1 led villan fel akkor lassú 2 led felvillanása a közepes és 3 led felvillanásával a maximum sebességet éri el a kicsikocsi. A hátra, illetve a jobbra és balra menetet kis nyilak lenyomásával választhatjuk ki a távirányítón. 
Távirányítón vészfék funkció is van. A vészfék gomb, azaz a P gomb megnyomásával azonnal blokkolható a kisautó. Ekkor a távirányítón a három led folyamatosan villog, a kisautót amíg villognak a ledek nem tudja a gyermek irányítani. A P gomb ismételt lenyomásával újra visszaadjuk a kis sofőrnek az irányítást. 
Egyéb más játék távirányítók nem zavarják meg működtetését, több járgányt is lehet így interferencia nélkül egyidejűleg működtetni. Ezzel az új típusú távirányítóval folyamatos szülői kontrol alatt van a játékszer. 
SoftStart rendszer - Lassított indulással ellátott gyermekjármű, fokozatosan gyorsul fel, így biztonsággal kisebb gyermekek is bátran utazhatnak benne. 
BMW M5 12V Elektromos kisautó karbantartást nem igényel a tisztításon és az akkumulátortöltésen kívül. 
Akkumulátort és akkutöltőt és szülői távirányítót is tartalmaz a csomagolás. 
130 cm magasságig ajánljuk ezt az autót! 
Felszereltsége az elektromos kisautónak. A kisautóknak mindkét ajtaja nyitható. Az ajtó belső oldalán egy kis retesz elhúzásával tudjuk az ajtót kinyitni  
2,4 GHz-es Szülői távirányító – vészfék funkcióval ellátva, ami akár 100 méter távolságig is irányítja a kisautót.  
Az elektromos kisautó hátsó két kerekénél elhelyezett 2 darab 45 Wattos motorral felszerelt, amivel akár egyenletlen terepen is lehet autóznia a kicsiknek. 
5 pontos biztonsági övvel szerelték kisautót, ami maximális védelmet nyújt. 
Sebessége a 2-8 km/h között van, ami biztonságos a kisebb gyermekeknek is. 
3 sebességfokozat választható előre, 1 sebesség hátra és 1 parking fokozat a szülői távirányítóval.  
LED es első és hátsó világító lámpákkal van ellátva, ami műszerfalon található billenőkapcsoló segítségével kapcsolható fel.
Az autó alján lévő kék ledes világítás még szebbé varázsolják a járgányt. Az autóban gyors és lassú fokozat állítási lehetőség van, amit egy billenőkapcsoló segítségével választható ki. 
Realisztikus váltó kar segítségével a gyermek maga határozhatja meg az irányt. /előre-parking-hátra menet/ 
Gomb segítségével indítható a kisautó, ami a műszerfalán található. A gomb lenyomásával a motor felbőg és indulhat a játék. A gomb ismételt lenyomásával kapcsolható ki a járgány. 
Több beépített dallam lejátszható a médiapanel segítségével.  
Öko-bőr széles kényelmes ülés van a kisautóban, az ülés szélessége 41 cm a háttámla hossza 30 cm. 
A kisautó kormánya multikormány tehát hang gombok találhatóak rajta, amivel –hang-effektusok és kürt dallam halható. Hangerőszabályzás a média panelen, ami a műszerfalon található. A léptető gombot kell hosszan nyomni, hogy a hangerőn változtassunk, de lehetőség van arra is hogy a kormánykeréken található gombok folyamatos nyomva tartásával is tudjuk a hangerőt állítani. 
A médiapanelen elhelyezett ledes töltöttségi szint kijelzőn látható a pillanatnyi feszültsége a kisautónak. Ebből tudhatjuk meg, hogy mikor van szükség a kisautót tölteni. 
SoftStart rendszerrel ellátott elektromos kisautó -lassított, fokozatos indulás jellemzi, így nem rántja meg a kicsiket induláskor a járgány és a meghajtó motor élettartamát is megnöveli ez az új technológia. 
Puha EVA polimer kerekekkel szerelt termék - ütés és kopásálló puha habosított polimer kerekek csökkentik a rázkódást és csendes utazást biztosítanak, valamint kialakításuknak köszönhetően defekt tűrőek. Az UV sugárzásnak ellenálnak így hosszú ideig használhatóak, tartósak. 
USB bemenet található a kisautón, így akár kedvenc dallamait is hallgathatja vezetés közben a gyermek. 
Integrált pedál- Elektromos fékezés a gázpedál felengedése után - ezzel a pedállal akár már egy 3 éves gyermek is képes önállóan vezetni. 
Eredeti emblémák a kormányon, a motorházfedélen, csomagtartón és az ülésen
 Műszaki adatok: 
doboz súlya : nettó 25,5 kg / bruttó 31 kg 
Csomag méretei :126 cm x 61,5 cm x 36 cm 
A kisautó terhelhetősége: 40 kg-ig. Kérem vegye figyelembe hogy 130 cm-ig ajánljuk a kisautót ,tehát eddig a magasságig fér el benne a gyermek kényelmesen. 
Sebesség: 2-8 km / h a sebesség függ a gyermek súlyától és a terepviszonyoktól, valamint hogy milyen fokozatba van kapcsolva a kisautó. 
Meghajtás: 2x Motor 45W,-12000RPm, 12V V 7 Ah. 
Töltő: 220V 12V / 1000mA. 
Töltési idő: 5-12 óra -  
Az autó töltésénél érdemes odafigyelni a következőkre: 
Minden játék után tölteni kell a kisautót 8-12 órát, 
Ha huzamosabb ideig nem használják a játékot akkor 2 hetente szintén 12 órás töltés javasolt, 
6 fok alatt az akkumulátort érdemes kivenni és meleg helyen tárolni a következő használatig / ebben az esetben is 2 hetente javasolt az emlékeztető töltése az akkumulátornak./ 
Vezetési idő: 0,5-2 óra, - a vezetési idő hossza függ a terepviszonyoktól, a külső hőmérséklettől illetve a gyermek súlyától és a vezetési stílustól. 
Korosztály: 3-8 év – maximum 130cm-ig ajánljuk ezt a típust 
 
CE és EN tanúsítvánnyal rendelkezik a termék 
A terméket kartondobozos csomagolásban szállítjuk! 
Összeszerelési igénye 15-20 perc 

Összeszerelése

Nyissuk fel a motorháztetőt, talál benne egy hőkioldó biztosítékot, helyezze be a biztosítékot a motorháztető alatt található helyére.
Indítsa be az autót és ellenőrizze a váltókar és a gázpedál segítségével hogy helyes menetirányba forognak a motorok.
Helyezzük fel a kerekeket nagyobb fogaskerékkel ellátott kereket hátra ,
a fogaskerék nélküli kereket előre kell beszerelni.
A hátsó keréknél lévő csavarokat ellentétes irányba egyszerre húzzuk meg.
Elől az első csavarok meghúzása után ellenőrizzük, hogy nem e feszül a kerék. Ha szorul akkor engedjünk vissza a csavarból.
A dísztárcsákat pattintsuk be a kerekekbe.
Helyezzük be a kormánykereket és rögzítsük az átmenőcsavarral.
Az ülést rakjuk be és négy csavarral rögzítsük.
A tükröket és a szélvédőt pattintsa a helyére és csavarozza alulról meg.
Távirányító ráhangolása
Behelyezzük 2 darab AAA ceruzaelemet a távirányítóba. A távirányító közepén található gombot nyomja meg hosszan, ha elkezd villogni a led indítsa be az autót.

Jó utat kívánunk!

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Ha kérdése van elektromos kisautóinkkal kapcsolatban keressen fel minket!

Tekintse meg elektromos motorjainkat és terepjáróinkat is!

Születésnapok, karácsony, gyerek nap vagy húsvét - minden alkalom tökéletes arra, hogy gyermekének örömet okozzon! Sok ötlet szóba jöhet, de az ma már tény hogy nagyon sok kisgyermek vágya egy elektromos kisautó! Ez a játék a gyermeket biztosan hosszú időre leköti és játszva tanul meg benne rengeteg dolgot, fejlődik térlátása, koordinációs és koncentrációs készségük ésközlekedés tudatossága is. Ezért szeretnénk segíteni  Önnek hogy a legmegfelelőbb elektromos kisautót válassza ki termékkínálatunkból gyermekének.
Természetesen ezek akkumulátorral működő autók, amelyek valódi autóknak tűnnek,azok kicsinyített másai. Az elektromos kisautók között akár Liszensz alapján gyártott termék is megtalálhatóak. Rengeteg típus közül tud választani kínálatunkból Audi, BMW, Bugatti, Mercedes, McLaren, Volkswagen, Lamborghini ,Ford, Lexus és a Land Rover márkák gyermekautói.
Sok a nagy autóban is megtalálható felszereltséggel is bír, úgy mint a bőr hatású vagy plüss kárpit az üléseken a biztonsági öv ami akár 5 pontos is lehet így kényelmesen és biztonságosan utazhatnak a kisautóban a gyerekek. Van típus amiben az üléstávolság is állítható.A média panel segítségével zene és akár mese lejátszására is lehetőség van. Több típus FM rádióval. USB csatlakozóval, MP3 és Bluetooth lejátszóval felszerelve kaphatóak. Elérhető már web áruházunkban az LCD panellel felszerelt elektromos kisautó is. Az LCD panel lehetővé teszi, hogy a kisgyermek képeket nézegessen az LCD panelen vagy kedvenc meséit meg tudja nézni a kis monitoron az elektromos kisautóban. Az MP4 panel kapacitív érintő képernyő van, így a gyerekek könnyen tudják kezelni.A motor indító hang és a kürt se hiányozhat az elektromos kisautókból. Kínálatunkban világító lámpákkal és műszerfal világítással ellátott elektromos kisautóink zöme. A légkondicionálást is imitálják néhány típusban.Az elektromos kisautók gombos indulással vagy indítókulccsal felszereltek. Az irányváltás gomb vagy váltókar segítségével történik típustól függően. Rengeteg modellben nyithatóak az ajtók, így a gyermeke könnyen és kényelmesen tud ki és beszállni az elektromos kisautókba. Egy extra játékélmény hogy a kis sofőr szállíthat és pakolhat az elektromos kisautóba, sok típusban megtalálható tároló rekesz , a lehajtható plató vagy nyitható csomagtartó is. Az online áruházban bemutatott és mintatermünkben kiállított autók a modern dizájn és a biztonság kombinációját képviselik.  Az elektromos kisautók12V akkumulátorral felszerelt gyermekjárművek. Ezeket a játékokat már akár a legkisebb gyermekek is örömmel tudják használni. Első születésnapra is már gyermekének olyan játékot vásárolhat, amit 7 akár 8 éves koráig fog tudni használni. 3 éves korukig a gyermekeket még a 2,4 GHz szülői távirányító segítségével tud irányítani a szülő. A pici gyermekeknek is hatalmas élményt nyújt az autókázás és a 2,4 GHz-es szülői távirányító használatával nem csak a menetirányt és a sebességet szabályozhatjuk, hanem , korrigálhatjuk, leállíthatjuk az autót a stop gomb megnyomásával. Az új típusú  2,4 GHz távirányító segítségével már interferencia nélkül tudja irányítani a járművet. Soft Start rendszernek köszönhetően lassított indulással ellátottak az elektromos terepjárók, ezért fokozatosan gyorsul fel és éri el végsebességét a kisautó, így a kicsiket nem rántja meg az autó induláskor vagy leálláskor és az elektromos terepjáró meghajtását is megkíméli. 3 éves kor felett viszont már összhangban tudják a kicsik kezelni a kormányt és a pedált így már csak a távirányítót vészhelyzetben kell használnia.
A 12V elektromos kisautók egyenetlen terepen is jól használható, lengéscsillapítóval ellátott futóművel, puha EVA kerekekkel felszereltek, ami ütés és kopásálló, puha, habosított polimerből készül így a hosszabb élettartam mellett még csendesebb, komfortosabb utazást biztosítanak. Az elektromos kisautók hátsó kerék meghajtással, 2 motorral vagy össz kerék meghajtással 4 motorral felszerelve gyártják.  A 4x4 es Elektromos kisautók már a nehezebb terepeken is jól boldogulnak. Sok típusban egy kapcsoló segítségével állítható hogy mind a négy motor vagy csak a hátsó két motor hajtson,ez fontos lehet az elektromos terepjárók szállításakor ,mivel a meghajtott kerekeken nem szabad húzni a terméket. Több típusra jellemző hogy az alvázából kihajtható kar segíti a könnyebb szállítását a gyermekautónak. A 12 voltos akkumulátorral működő elektromos járműveinknél a játékidő hossza 1 és 2 óra között van, ami függ a gyermek súlyától és a terepviszonyoktól valamint a külső hőmérséklettől is. Két személyes autó is megtalálható webáruházunkban, ami akár 55 kg-ig is terhelhető. A kétszemélyes elektromos kisautó ideális választás a testvéreknek az egyikük vezet, a másik pedig élvezheti az utazás örömeit. Séták alkalmával nagy kiváló segítség, hiszen ha már nagyon elfáradtak a gyerekek, tudnak egy picit pihenni benne, és közben a szülőknek csak egyfelé kell figyelniük. A kétszemélyes elektromos kisautóval minden nagyobb élmény!
Választékunkban olyan modell is elérhető, amivel akár kisiskolás gyerekek is élvezhetik a vezetés örömeit, ezért ideális testvérpárok részére is. Az elektromos kisautókat 125 cm magasságig kitűnő választás , magasabb gyermekeknek a 12V Elektromos quadokat  ajánljuk.

Szívesen segítünk a legmegfelelőbb modellt megtalálni Önnek!

Keressen bátran ügyfélszolgálati telefonszámunkon vagy látogasson el személyesen Szentendrén lévő bemutatótermünkbe ahol megtekintheti kínálatunkat.

Elektromos kisautóinkra 12 hónap jótállást vállalunk!

Természetesen jótálláson túli meghibásodások esetén is vállaljuk a kisautók javítását.

Személyesen is megtekinthetőek az elektromos járművek bemutatótermünkben!

Kérdés esetén hívjon bizalommal!

kicsikocsibolt.hu

Dózsa György út 22

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

Mobil: 06-30-20-23-276

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Cégnév: Raho-Trans Kft.

Számlaszám: OTP Bank 11742087 24279471 00000000

IBAN: HU69  11742087 24279471 00000000

Ügyfélszolgálatunk:

Hétfő:          Zárva
Kedd:           10:00 - 16:00
Szerda:        10:00 - 16:00
Csütörtök:    10:00 - 16.00
Péntek:        10:00 - 16:00
Szombaton:  09:00 - 12:00
Vasárnap:    Zárva

SZERVÍZ:

K-P: 10:00-16:00

E-mail: szerviz@kicsikocsibolt.hu

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

A főbejáratnál balra a parkolóban!

A térkép megtekintéséhez kattintson a képre.

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
 
Facebook

Log In or Register