Menu
Elektromos Járművek— Elektromos kisautók—— Audi Elektromos kisautók—— Bentley Elektromos kisautók—— BMW Elektromos kisautók—— Bugatti Elektromos kisautók—— Buggyk,homokfutók—— Ford Elektromos kisautók—— Jaguár Elektromos kisautók—— Jeepek—— Lamborghini Elektromos kisautók —— Land Rover Elektromos kisautók —— Lexus Elektromos kisautók —— Mclaren Elektromos kisautók—— Mercedes Elektromos kisautók—— Replikák,hasonmás kisautók—— Toyota Elektromos kisautók—— Tűzoltó és rendőr Elektromos kisautók —— Volkswagen Elektromos kisautók— 2 személyes elektromos kisautók— Elektromos motorkerékpárok— Elektromos traktorok— Elektromos Quadok— Akkumulátorok— Alkatrészek, kiegészítők—— Adapterek—— Egyéb alkatrészek—— Kapcsolók—— Kerekek,kormányok—— Média egységek—— Motorok—— Távirányítók—— VezérlésekLábbal hajtható Járgányok— Futóbiciklik— Gokartok— GyermekjárművekAkciókJátékok— Babahinták, hintaszékek és függőágyak— Babák és házak— Babakocsik— Bevásárló készletek— Bébi játékok— Bébikompok— Buborékfújók— Dinoszauruszok— Építőkészletek— Fa játékok— Focikapuk— Gyerek trambulinok— Gyermek úszógumik, úszószemüvegek és kiegészítők— Gyerekkonyhák és tartozékok— Hajók— Interaktív állatok— Játék fegyverek— Játék figurák— Játék hangszer— Játék takarító készletek— Játékautók és járművek— Jelmezek— Kertész játékszett— Kézműves készletek— Kerticsúszdák és házak— Kiságyforgó— Kosárlabda palánkok— Labdák— Munkagépek— Oktató játékok— Orvosi készletek— Plüssök— Puzzle— Rajz és festő készletek— R/C Járművek— Repülők és helikopterek— Robotok— Sport játékok— Szépségszettek— Szerszámok és készletek— Tankok— Társasjátékok— Vonatok— VersenypályákUtolsó Darabos termékekMedencék Jacuzzik Strandjátékok— Medencék— Medence karbantartási megoldások— Medence tartozékok— Edzőfelszerelések— Gumimatracok és gumilabdák— Gyerek medencék— Horgászcsónakok — Karúszók és úszógumik— Kemping matracok— Kemping székek, asztalok és napernyők— Kemping és túra kiegészítők— Szörfdeszkák— StrandjátékokHasznos Információk— Szállítási információk— Fizetési lehetőségek— Vásárlás menete— ÁSZF, Adatkezelés— Rendelés és Szállítási információk— Kölcsönzés— Reklamációs űrlap— Elállási nyilatkozat minta— SzervizKapcsolatBlogMercedes C63 akcióKarácsonyfák és téli játékok— Műfenyők— Karácsonyi dekorációk— Téli játékokTavaszi,húsvéti játékok

Cart

Nyári nyitvatartás!

Bemutatótermünk a nyári nyitvatartás alatt csak csütörtöktől szombatig tart nyitva (Csütörtök 10-16 óráig, Péntek 10-16 óráig, Szombaton 9-12 óráig).

A webáruházban leadott rendeléseket a hét többi napján is teljesítjük.

 

Interaktív játék kisgyermekeknek, kalapáló labdák, színes 18079

E-mail

Szállítási módok:

  • Személyes átvétel
  • Házhoz szállítás 2000 Ft
Bruttó ár: 5930 Ft
Jelenlegi készlet:
38
A labdaasztal egy interaktív játék gyerekeknek. A gyermek kalapáccsal színes golyókat üt a lyukakba, nevetést és meglepetést okozva, amikor a golyók visszatérnek az alagútból. A játék fejleszti a szem-kéz koordinációt, és megtanítja az okot és az okozatot.

Interaktív játék kisgyermekeknek, kalapáló labdák, színes

A gyerekeknek szánt labdát ütő játék egy interaktív játék, melynek célja nem csak a szórakozás, hanem a fejlődésük serkentése is fizikai és érzékszervi tevékenységen keresztül. A játék egy színes asztalból áll, amelynek tetején egy sor lyuk található, amelyeken keresztül a gyerekek műanyag golyókat üthetnek a mellékelt kalapáccsal.

Valahányszor eltalálják a labdát, az eltűnik a gyermek látóteréből, ami felkelti a kíváncsiságát és örömét. A golyók ezután újra megjelennek az asztal elején lévő alagútban, ami meglepetés és remek szórakozás forrása a gyereknek.

A kalapácsot úgy tervezték, hogy minden ütés után vicces hangokat adjon ki, ami ráadásul nevetést kelt, és játék folytatására ösztönzi a gyermeket. Az ilyen élmények nemcsak szórakoztatóak, hanem megtanítják a kisgyereket a szem-kéz koordinációra és az ok-okozati összefüggésekre.

A játék tökéletesen illeszkedik a gyermekek fejlődő személyiségének igényeihez. A készlet tartalmaz egy asztalt 6 színes műanyag golyóval és egy kalapácsot lenyűgöző hangokkal, amelyek hosszú órákon át lenyűgöző és tanulságos szórakozást biztosítanak.

A játék 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.

A játék méretei:

21 cm x 29,5 cm x 13,5 cm

A csomag mérete:

24 cm x 20,5 cm x 18 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. 

 

kicsikocsibolt.hu

Dózsa György út 22

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

Mobil: 06-30-20-23-276

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Cégnév: Raho-Trans Kft.

Számlaszám: OTP Bank 11742087 24279471 00000000

IBAN: HU69  11742087 24279471 00000000

Ügyfélszolgálatunk: 06-30-83-77-389

Bemutatótermünk nyitvatartása :

Hétfő:          Zárva
Kedd:          Zárva
Szerda:       Zárva
Csütörtök:    10:00 - 16.00
Péntek:        10:00 - 16:00
Szombaton:  09:00 - 12:00
Vasárnap:    Zárva

SZERVÍZ: 06-30-20-23-276

E-mail: szerviz@kicsikocsibolt.hu

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

A főbejáratnál balra a parkolóban!

A térkép megtekintéséhez kattintson a képre.

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
 
Facebook

Log In or Register