Menu
Elektromos Járművek— Elektromos kisautók—— Audi Elektromos kisautók—— Bentley Elektromos kisautók—— BMW Elektromos kisautók—— Bugatti Elektromos kisautók—— Buggyk,homokfutók—— Ford Elektromos kisautók—— Jaguár Elektromos kisautók—— Jeepek—— Lamborghini Elektromos kisautók —— Land Rover Elektromos kisautók —— Lexus Elektromos kisautók —— Mclaren Elektromos kisautók—— Mercedes Elektromos kisautók—— Replikák,hasonmás kisautók—— Toyota Elektromos kisautók—— Tűzoltó és rendőr Elektromos kisautók —— Volkswagen Elektromos kisautók— 2 személyes elektromos kisautók— Elektromos motorkerékpárok— Elektromos traktorok— Elektromos Quadok— Akkumulátorok— Alkatrészek, kiegészítők—— Adapterek—— Egyéb alkatrészek—— Kapcsolók—— Kerekek,kormányok—— Média egységek—— Motorok—— Távirányítók—— VezérlésekLábbal hajtható Járgányok— Futóbiciklik— Gokartok— GyermekjárművekAkciókJátékok— Babahinták, hintaszékek és függőágyak— Babák és házak— Babakocsik— Bevásárló készletek— Bébi játékok— Bébikompok— Buborékfújók— Dinoszauruszok— Építőkészletek— Fa játékok— Focikapuk— Gyerek trambulinok— Gyermek úszógumik, úszószemüvegek és kiegészítők— Gyerekkonyhák és tartozékok— Hajók— Interaktív állatok— Játék fegyverek— Játék figurák— Játék hangszer— Játék takarító készletek— Játékautók és járművek— Jelmezek— Kertész játékszett— Kézműves készletek— Kerticsúszdák és házak— Kiságyforgó— Kosárlabda palánkok— Labdák— Munkagépek— Oktató játékok— Orvosi készletek— Plüssök— Puzzle— Rajz és festő készletek— R/C Járművek— Repülők és helikopterek— Robotok— Sport játékok— Szépségszettek— Szerszámok és készletek— Tankok— Társasjátékok— Vonatok— VersenypályákUtolsó Darabos termékekMedencék Jacuzzik Strandjátékok— Medencék— Medence karbantartási megoldások— Medence tartozékok— Edzőfelszerelések— Gumimatracok és gumilabdák— Gyerek medencék— Horgászcsónakok — Karúszók és úszógumik— Kemping matracok— Kemping székek, asztalok és napernyők— Kemping és túra kiegészítők— Szörfdeszkák— StrandjátékokHasznos Információk— Szállítási információk— Fizetési lehetőségek— Vásárlás menete— ÁSZF, Adatkezelés— Rendelés és Szállítási információk— Kölcsönzés— Reklamációs űrlap— Elállási nyilatkozat minta— SzervizKapcsolatBlogMercedes C63 akcióKarácsonyfák és téli játékok— Műfenyők— Karácsonyi dekorációk— Téli játékokTavaszi,húsvéti játékok

Cart

Nyári nyitvatartás!

Bemutatótermünk a nyári nyitvatartás alatt csak csütörtöktől szombatig tart nyitva (Csütörtök 10-16 óráig, Péntek 10-16 óráig, Szombaton 9-12 óráig).

A webáruházban leadott rendeléseket a hét többi napján is teljesítjük.

 

Hab rakétavető szivattyú 3 db sárga 20036

E-mail

Szállítási módok:

  • Személyes átvétel
  • Házhoz szállítás 2000 Ft
Bruttó ár: 2900 Ft
Jelenlegi készlet:
700
A Rocket Launcher egy játék, amely arra ösztönzi a gyerekeket, hogy vegyenek részt szabadtéri tevékenységekben. Ha megnyomja a lábát a pumpán, a habrakéták magasra emelkednek a levegőbe. A biztonságos játék fejleszti a motoros készségeket és a koordinációt, örömet és izgalmat ad.

Hab rakétavető szivattyú 3 db sárga

A Rocket Launcher egy innovatív játék, amely arra ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek fizikailag aktívak és töltsenek időt a szabadban. A móka a hordozórakéta egyszerű összeszerelésével kezdődik, amelyet a gyerekek maguk is megtehetnek. Ez a folyamat magában foglalja a csövek, az alap és a szivattyú összekapcsolását, ami egyszerű és intuitív, így a legfiatalabbak is önállóságot és elégedettséget élvezhetnek készülékük megépítése során.

A hordozórakéta összeszerelése után a gyerekek könnyű, habszivacs rakétákat helyeznek speciális kiemelkedésekre. Ezután erőteljesen rányomják a lábukat a szivattyúra, ami növeli a nyomást a csövek belsejében. A felgyülemlett levegő hirtelen kiszökik a csövek végein, és a rakétákat a magasba dobja. Ez az egyszerű, de rendkívül izgalmas tevékenység dinamikussá és vonzóvá teszi a játékot.

A habszivacs ütőket a biztonság szem előtt tartásával tervezték, kiküszöbölve a sérülésveszélyt. Ennek köszönhetően a gyerekek félelem nélkül játszhatnak, a szülők pedig biztosak lehetnek a biztonságukban. A pumpa egyszerű működtetése lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy aktívan részt vegyenek a játékban, és fejlesszék a motoros koordinációt és a motoros készségeket.

A rakétavetővel való játék remek alkalom arra is, hogy együtt versenyezzenek és szórakozzanak otthon és a szabadban. A gyerekek versenyeket szervezhetnek, hogy megnézzék, ki tudja a legmagasabbra vagy legtávolabbra lőni a rakétáját. Ez nem csak örömet okoz, hanem elősegíti az egészséges versenyt és az együttműködési képességet is.

A készlet tartalma:

-3x rakéta

-állvány 

-szivattyú

A csomag mérete:

29 cm x 19 cm x 7,5 cm 

CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

 

kicsikocsibolt.hu

Dózsa György út 22

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

Mobil: 06-30-20-23-276

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Cégnév: Raho-Trans Kft.

Számlaszám: OTP Bank 11742087 24279471 00000000

IBAN: HU69  11742087 24279471 00000000

Ügyfélszolgálatunk: 06-30-83-77-389

Bemutatótermünk nyitvatartása :

Hétfő:          Zárva
Kedd:          Zárva
Szerda:       Zárva
Csütörtök:    10:00 - 16.00
Péntek:        10:00 - 16:00
Szombaton:  09:00 - 12:00
Vasárnap:    Zárva

SZERVÍZ: 06-30-20-23-276

E-mail: szerviz@kicsikocsibolt.hu

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

A főbejáratnál balra a parkolóban!

A térkép megtekintéséhez kattintson a képre.

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
 
Facebook

Log In or Register