Menu
Elektromos Járművek— Elektromos kisautók—— Audi Elektromos kisautók—— Bentley Elektromos kisautók—— BMW Elektromos kisautók—— Bugatti Elektromos kisautók—— Buggyk,homokfutók—— Ford Elektromos kisautók—— Jaguár Elektromos kisautók—— Jeepek—— Lamborghini Elektromos kisautók —— Land Rover Elektromos kisautók —— Lexus Elektromos kisautók —— Mclaren Elektromos kisautók—— Mercedes Elektromos kisautók—— Replikák,hasonmás kisautók—— Toyota Elektromos kisautók—— Tűzoltó és rendőr Elektromos kisautók —— Volkswagen Elektromos kisautók— 2 személyes elektromos kisautók— Elektromos motorkerékpárok— Elektromos traktorok— Elektromos Quadok— Akkumulátorok— Alkatrészek, kiegészítők—— Adapterek—— Egyéb alkatrészek—— Kapcsolók—— Kerekek,kormányok—— Média egységek—— Motorok—— Távirányítók—— VezérlésekLábbal hajtható Járgányok— Futóbiciklik— Gokartok— GyermekjárművekAkciókJátékok— Babahinták, hintaszékek és függőágyak— Babák és házak— Babakocsik— Bevásárló készletek— Bébi játékok— Bébikompok— Buborékfújók— Dinoszauruszok— Építőkészletek— Fa játékok— Focikapuk— Gyerek trambulinok— Gyermek úszógumik, úszószemüvegek és kiegészítők— Gyerekkonyhák és tartozékok— Hajók— Interaktív állatok— Játék fegyverek— Játék figurák— Játék hangszer— Játék takarító készletek— Játékautók és járművek— Jelmezek— Kertész játékszett— Kézműves készletek— Kerticsúszdák és házak— Kiságyforgó— Kosárlabda palánkok— Labdák— Munkagépek— Oktató játékok— Orvosi készletek— Plüssök— Puzzle— Rajz és festő készletek— R/C Járművek— Repülők és helikopterek— Robotok— Sport játékok— Szépségszettek— Szerszámok és készletek— Tankok— Társasjátékok— Vonatok— VersenypályákUtolsó Darabos termékekMedencék Jacuzzik Strandjátékok— Medencék— Medence karbantartási megoldások— Medence tartozékok— Edzőfelszerelések— Gumimatracok és gumilabdák— Gyerek medencék— Horgászcsónakok — Karúszók és úszógumik— Kemping matracok— Kemping székek, asztalok és napernyők— Kemping és túra kiegészítők— Szörfdeszkák— StrandjátékokHasznos Információk— Szállítási információk— Fizetési lehetőségek— Vásárlás menete— ÁSZF, Adatkezelés— Rendelés és Szállítási információk— Kölcsönzés— Reklamációs űrlap— Elállási nyilatkozat minta— SzervizKapcsolatBlogMercedes C63 akcióKarácsonyfák és téli játékok— Műfenyők— Karácsonyi dekorációk— Téli játékokTavaszi,húsvéti játékok

Cart

Nyári nyitvatartás!

Bemutatótermünk a nyári nyitvatartás alatt csak csütörtöktől szombatig tart nyitva (Csütörtök 10-16 óráig, Péntek 10-16 óráig, Szombaton 9-12 óráig).

A webáruházban leadott rendeléseket a hét többi napján is teljesítjük.

 

Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga 20108

E-mail

Szállítási módok:

  • Személyes átvétel
  • Házhoz szállítás 2000 Ft
Bruttó ár: 2690 Ft
Jelenlegi készlet:
461
A sárga pop-it fox játék fejleszti az észlelőképességet, a reflexeket és a kézi készségeket. A játék 7 módot és hangeffektust kínál, biztosítva a végtelen szórakozást.

Arcade játékkonzol Pop-It Fox 7 játékmódok sárga

A sárga pop-it fox játék egy innovatív és lebilincselő játék, amely nemcsak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyermek kulcsfontosságú készségeit is. Vonzó dizájnja aranyos rókával és élénk színeivel a gyerekek kedvencévé teszi.

A játékos fő feladata, hogy a játékfelületen lévő összes zöld kiemelkedést lenyomja. Minden egyes nyomás edzés az észlelőképességedre és a reflexeidre. A játék azonban izgalmasabbá válik egy további funkcióval - a vörös kiemelkedésekkel, amelyek bombaként hatnak. Ha a piros kiemelkedés világít, a játékosnak el kell kerülnie, ami kockázati és stratégiai elemet visz be a játékba.

A pop-it játék 6 másik játékmódot is kínál, amelyek változatosságot biztosítanak, és gondoskodnak arról, hogy a játék soha ne legyen unalmas. Minden mód egyedi szabályokkal és kihívásokkal rendelkezik, amelyek megkövetelik a játékosoktól, hogy különböző képességekkel és megközelítésekkel rendelkezzenek a játékhoz. Ennek köszönhetően a gyerekek folyamatosan felfedezhetik a játék új aspektusait, és változatos módon fejleszthetik képességeiket.

A játék további előnye a hangeffektusok, amelyek dinamikát és érzelmeket kölcsönöznek minden játéknak. Hangok jelzik a helyes nyomást, és figyelmeztetnek egy közeledő bombára, ami növeli a játékosok elkötelezettségét és izgalmát.

A sárga pop-it fox játék nem csak remek szórakozás, hanem oktatási eszköz is. A nyúlványok megnyomásával a gyerekek fejlesztik manuális készségeiket, megtanulnak gyorsan reagálni az ingerekre és nyomás alatt dönteni. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kreatív és oktató jellegű időt töltsön.

A játék 3x 1,5V AAA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.

A játék méretei:

14 cm x 11,5 cm x 5 cm

A csomag mérete:

14,5 cm x 12,5 cm x 6 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

kicsikocsibolt.hu

Dózsa György út 22

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

Mobil: 06-30-20-23-276

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Cégnév: Raho-Trans Kft.

Számlaszám: OTP Bank 11742087 24279471 00000000

IBAN: HU69  11742087 24279471 00000000

Ügyfélszolgálatunk: 06-30-83-77-389

Bemutatótermünk nyitvatartása :

Hétfő:          Zárva
Kedd:          Zárva
Szerda:       Zárva
Csütörtök:    10:00 - 16.00
Péntek:        10:00 - 16:00
Szombaton:  09:00 - 12:00
Vasárnap:    Zárva

SZERVÍZ: 06-30-20-23-276

E-mail: szerviz@kicsikocsibolt.hu

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

A főbejáratnál balra a parkolóban!

A térkép megtekintéséhez kattintson a képre.

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
 
Facebook

Log In or Register