Menu
Elektromos Járművek— Elektromos kisautók—— Audi Elektromos kisautók—— Bentley Elektromos kisautók—— BMW Elektromos kisautók—— Bugatti Elektromos kisautók—— Buggyk,homokfutók—— Ford Elektromos kisautók—— Jaguár Elektromos kisautók—— Jeepek—— Lamborghini Elektromos kisautók —— Land Rover Elektromos kisautók —— Lexus Elektromos kisautók —— Mclaren Elektromos kisautók—— Mercedes Elektromos kisautók—— Replikák,hasonmás kisautók—— Toyota Elektromos kisautók—— Tűzoltó és rendőr Elektromos kisautók —— Volkswagen Elektromos kisautók— 2 személyes elektromos kisautók— Elektromos motorkerékpárok— Elektromos traktorok— Elektromos Quadok— Akkumulátorok— Alkatrészek, kiegészítők—— Adapterek—— Egyéb alkatrészek—— Kapcsolók—— Kerekek,kormányok—— Média egységek—— Motorok—— Távirányítók—— VezérlésekLábbal hajtható Járgányok— Futóbiciklik— Gokartok— GyermekjárművekAkciókJátékok— Babahinták, hintaszékek és függőágyak— Babák és házak— Babakocsik— Bevásárló készletek— Bébi játékok— Bébikompok— Buborékfújók— Dinoszauruszok— Építőkészletek— Fa játékok— Focikapuk— Gyerek trambulinok— Gyermek úszógumik, úszószemüvegek és kiegészítők— Gyerekkonyhák és tartozékok— Hajók— Interaktív állatok— Játék fegyverek— Játék figurák— Játék hangszer— Játék takarító készletek— Játékautók és járművek— Jelmezek— Kertész játékszett— Kézműves készletek— Kerticsúszdák és házak— Kiságyforgó— Kosárlabda palánkok— Labdák— Munkagépek— Oktató játékok— Orvosi készletek— Plüssök— Puzzle— Rajz és festő készletek— R/C Járművek— Repülők és helikopterek— Robotok— Sport játékok— Szépségszettek— Szerszámok és készletek— Tankok— Társasjátékok— Vonatok— VersenypályákUtolsó Darabos termékekMedencék Jacuzzik Strandjátékok— Medencék— Medence karbantartási megoldások— Medence tartozékok— Edzőfelszerelések— Gumimatracok és gumilabdák— Gyerek medencék— Horgászcsónakok — Karúszók és úszógumik— Kemping matracok— Kemping székek, asztalok és napernyők— Kemping és túra kiegészítők— Szörfdeszkák— StrandjátékokHasznos Információk— Szállítási információk— Fizetési lehetőségek— Vásárlás menete— ÁSZF, Adatkezelés— Rendelés és Szállítási információk— Kölcsönzés— Reklamációs űrlap— Elállási nyilatkozat minta— SzervizKapcsolatBlogMercedes C63 akcióKarácsonyfák és téli játékok— Műfenyők— Karácsonyi dekorációk— Téli játékokTavaszi,húsvéti játékok

Cart

Nyári nyitvatartás!

Bemutatótermünk a nyári nyitvatartás alatt csak csütörtöktől szombatig tart nyitva (Csütörtök 10-16 óráig, Péntek 10-16 óráig, Szombaton 9-12 óráig).

A webáruházban leadott rendeléseket a hét többi napján is teljesítjük.

 

Házhoz szállítás

Szállítási információk
A csomagokat futárszolgálat szállítja házhoz.
A termékeket minden esetben gyári kartondobozos csomagolásban szállítjuk.
A megrendeléseket a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk, a megrendelés elküldéséről automatikusan kap egy rendszerüzenetet, hogy rendelése elküldésre került. Kérjük, ellenőrizze a megrendelését, valamint a regisztráció során megadott adatok helyességét!
A megrendelés során megadott e-mail címére továbbá küldünk egy visszaigazoló e-mail-t, melyben tájékoztatjuk az alábbiakról:
- a megrendelt termék(ek)ről
- a szállítási költségről
- a fizetendő/utalandó végösszegről
- a kézbesítés várható idejéről és módjáról. (1-3 munkanap)
Kérjük, telefonszámát adja meg a rendelés feldolgozása és a szállítás során felmerülő kérdések gyorsabb megoldása érdekében. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk postázni. A megrendelt termékről, kiszállítás idejéről, menetéről minden esetben telefonon is tájékoztatjuk.A rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mail tartalmazza a fizetendő végösszeget, (megrendelt áru ára, együttes vásárlásra adott kedvezmények jóváírása, plusz a szállítási ktg), és a szállítás várható idejét. Előre utalásnál a csomagot csak az összeg beérkezése után adjuk fel a megadott címre.
Minden esetben értesítést küldünk a szállítás várható időpontjáról.
A Vevő köteles az általa elküldött megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket átvenni. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének, a visszaszállítási és az újbóli kiszállítási díj előre utalása után áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási, illetve visszaszállítási díj kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő számlázási címére.

Szállítási költségek

Akkumulátorok és alkatrészek a szállítási költsége 1.990 Ft
Pedálos és Lábbal hajtható járgányok szállítási költsége 1.990 Ft - 4.990 Ft
Elektromos kisautók szállítási költség 2.990 Ft - 9.990 Ft 
A szállítási költség egy termékre, vagy több termék esetén 5 kg - ig értendő !
Csomagolási költséget nem számítunk fel!
Elektromos járgányoknál kérjük, vegye figyelembe, ha a megrendelt termék súly- és térfogatméretéből adódóan kettő termék együttes rendelése esetén nem férnek el egy csomagban, a terméket külön csomagolásában szállítjuk, így a szállítási költséget is kétszer számítjuk fel!
Esetlegesen a csomagoláson vagy a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 1 napon belül e-mail címünkre írásban jelezze felénk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A termékek felületén előfordulhatnak a gyártásból és a csomagolásból eredendő kisebb karcolások, foltok, melyek nem minősülnek garanciális, árcsökkentő, a termék minőségét befolyásoló tényezőnek.

Utánvét díjak:

1 Ft - 49990 Ft vásárlás esetén 990 Ft utánvét díjat számítunk fel
  50.000 Ft feletti vásárlásnál  1500 Ft utánvét díjat számítunk fel
100.000 Ft feletti vásárlásnál  1900 Ft utánvét díjat számítunk fel
150.000 Ft feletti vásárlásnál  2500 Ft utánvét díjat számítunk fel
200.000 Ft feletti vásárlásnál  3000 Ft utánvét díjat számítunk fel

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagoláson, illetve a terméken esetlegesen észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Minden esetben a kiszállítás követő 24 órán belül a terméket szíveskedjen átvizsgálni, hogy meggyőződjön annak sértetlenségéről! 24 órán túl jelzett törést, repedést, sérülést a terméken nem tudunk elfogadni reklamációként!
A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 1 órán belül e-mail címünkre írásban jelezze felénk. Utólagos - jegyzőkönyv nélküli - reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket átvenni. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének, a visszaszállítási és az újbóli kiszállítási díj előre utalása után áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási, illetve visszaszállítási díj kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő számlázási címére. Fenntartjuk a jogot a megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljesítésének meghiúsulása esetén a web áruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség nem terheli. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani, csak kizárólagos megegyezés alapján.

A termékek lényeges tulajdonságaira vonatkozó tájékoztatás
A honlapon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást. A termékoldalon található adatok tájékoztató jellegűek! A képek esetenként illusztrációk, a színek nem mindig felelnek meg a valóságnak!

 

kicsikocsibolt.hu

Dózsa György út 22

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

Mobil: 06-30-20-23-276

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Cégnév: Raho-Trans Kft.

Számlaszám: OTP Bank 11742087 24279471 00000000

IBAN: HU69  11742087 24279471 00000000

Ügyfélszolgálatunk: 06-30-83-77-389

Bemutatótermünk nyitvatartása :

Hétfő:          Zárva
Kedd:          Zárva
Szerda:       Zárva
Csütörtök:    10:00 - 16.00
Péntek:        10:00 - 16:00
Szombaton:  09:00 - 12:00
Vasárnap:    Zárva

SZERVÍZ: 06-30-20-23-276

E-mail: szerviz@kicsikocsibolt.hu

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

 

A főbejáratnál balra a parkolóban!

A térkép megtekintéséhez kattintson a képre.

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
 
Facebook

Log In or Register