Menu

Cart

Házhoz szállítás

Ingyen összeszereljük az autót személyes átvétel esetén!
Szállítási információk
Cégünk november és december hónapban a nagyon sok terméket ingyenesen szállít ki! 
A csomagokat futárszolgálat szállítja házhoz.
A termékeket minden esetben gyári kartondobozos csomagolásban szállítjuk.
A megrendeléseket a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk, a megrendelés elküldéséről automatikusan kap egy rendszerüzenetet, hogy rendelése elküldésre került. Kérjük, ellenőrizze a megrendelését, valamint a regisztráció során megadott adatok helyességét!
A megrendelés során megadott e-mail címére továbbá küldünk egy visszaigazoló e-mail-t, melyben tájékoztatjuk az alábbiakról:
- a megrendelt termék(ek)ről
- a szállítási költségről
- a fizetendő/utalandó végösszegről
- a kézbesítés várható idejéről és módjáról. (1-3 munkanap)
Kérjük, telefonszámát adja meg a rendelés feldolgozása és a szállítás során felmerülő kérdések gyorsabb megoldása érdekében. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk postázni. A megrendelt termékről, kiszállítás idejéről, menetéről minden esetben telefonon is tájékoztatjuk.A rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mail tartalmazza a fizetendő végösszeget, (megrendelt áru ára, együttes vásárlásra adott kedvezmények jóváírása, plusz a szállítási ktg), és a szállítás várható idejét. Előre utalásnál a csomagot csak az összeg beérkezése után adjuk fel a megadott címre.
Minden esetben értesítést küldünk a szállítás várható időpontjáról.
A Vevő köteles az általa elküldött megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket átvenni. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének, a visszaszállítási és az újbóli kiszállítási díj előre utalása után áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási, illetve visszaszállítási díj kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő számlázási címére.

Szállítási költségek

November és december hónapban is folytatódik akciónk és rengeteg termék megrendelése esetén ingyenes a kiszállítás! 
Akkumulátorok és alkatrészek a szállítási költsége 1.690 Ft
Pedálos és Lábbal hajtható járgányok szállítási költsége 1.990 Ft 
Hoverboardok szállítási költség 4.990 Ft 
Elektromos kisautók szállítási költség 4.990 Ft - A legtöbb kisautónk szállítási költsége most ingyenes!
A szállítási költség egy termékre, vagy több termék esetén 5 kg - ig értendő !
Csomagolási költséget nem számítunk fel!
Elektromos és benzines járgányoknál kérjük, vegye figyelembe, ha a megrendelt termék súly- és térfogatméretéből adódóan kettő termék együttes rendelése esetén nem férnek el egy csomagban, a terméket külön csomagolásában szállítjuk, így a szállítási költséget is kétszer számítjuk fel!
Ami most a rengeteg termék esetében most ingyenes!

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagoláson, illetve a terméken esetlegesen észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 1 órán belül e-mail címünkre írásban jelezze felénk. Utólagos - jegyzőkönyv nélküli - reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket átvenni. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének, a visszaszállítási és az újbóli kiszállítási díj előre utalása után áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási, illetve visszaszállítási díj kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő számlázási címére. Fenntartjuk a jogot a megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljesítésének meghiúsulása esetén a web áruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség nem terheli. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani, csak kizárólagos megegyezés alapján.

kicsikocsibolt.hu

Szentlászlói út 57.

2000, Szentendre

Mobil: 06-30-83-77-389

E-mail: info@kicsikocsibolt.hu

Web: www.kicsikocsibolt.hu

Adószám: 23189315-2-13

Számlaszám: 11600006 00000000 46919852

Ügyfélszolgálatunk:

H-P:  08:00-19:00

Sz, V: 09:00-17:00

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Elektromos kisautó

Telefonunszámunk VIBER-en is hívható

Viber-logo
Facebook

Log In or Register